Dries Roelvink spreekt Tino Martin over zijn uitverkochte show in het Olympisch stadion

Dries Roelvink spreekt Tino Martin over zijn uitverkochte show in het Olympisch stadion

Tino Martin stond gisteravond in een uitverkocht Olympisch stadion. Voor Tino was dit een droom die uitkwam. Dries Roelvink zocht de volkszanger op om met hem te praten over zijn optreden.

Aanloop
Tino was erg gespannen voor zijn show. ,,Ik ben hartstikke nerveus, maar op een goede manier", vertelde de zanger. ,,Jij brengt rust op mij over", zei hij tegen Dries Roelvink. ,,Het wordt een topavond en de weergoden zitten met mij mee", vertelde de nerveuze Tino Martin.

Uitverkocht
De volkszanger was vooral blij dat het concert was uitverkocht. Zo'n 25.000 mensen kwamen Tino Martin bekijken. Dat was maar goed ook, want er zat veel planning in de grootse show. ,,Ik heb echt uren, tot diep in de nacht, deze show doorgepraat met mijn vrouw."

Bekijk het hele fragment van RTL Boulevard hierboven.

Dries Roelvink spreekt Tino Martin over zijn uitverkochte show in het Olympisch stadion Tino Martin stond gisteravond in een uitverkocht Olympisch stadion. Voor Tino was dit een droom die uitkwam. Dries Roelvink zocht de volkszanger op om met hem te praten over zijn optreden. AanloopTino was erg gespannen voor zijn show. ,,Ik ben hartstikke nerveus, maar op een goede manier", vertelde de zanger. ,,Jij brengt rust op mij over", zei hij tegen Dries Roelvink. ,,Het wordt een topavond en de weergoden zitten met mij mee", vertelde de nerveuze Tino Martin. UitverkochtDe volkszanger was vooral blij dat het concert was uitverkocht. Zo'n 25.000 mensen kwamen Tino Martin bekijken. Dat was maar goed ook, want er zat veel planning in de grootse show. ,,Ik heb echt uren, tot diep in de nacht, deze show doorgepraat met mijn vrouw." Bekijk het hele fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Tino Martin zestien keer achter elkaar op radio te horen na kritiek Bekijk deze video » Fans Tino Martin wachten uren voor dichte deuren Olympisch Stadion Bekijk deze video »
Entertainment :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dries Roelvink spreekt Tino Martin over zijn uitverkochte show in het Olympisch stadion of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: repetitie, zonnig, stadion, olympisch stadion, uitverkocht, collega, droom, vriend, tino martin


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV