Tim Hofman luidt opnieuw de noodklok: jongeren kunnen niks!

Tim Hofman luidt opnieuw de noodklok: jongeren kunnen niks!

Tim Hofman luidt opnieuw de noodklok: jongeren kunnen niks! Tim Hofman is één van de initiatiefnemers van Coalitie Y, een organisatie die opkomt voor de jongeren van nu. Het wordt namelijk steeds lastiger om een fatsoenlijke hypotheek te krijgen, studieschulden lopen op door het leenstelsel en zo zijn er meer problemen. Kortom, jongeren kunnen geen kant op. Hij vertelt over zijn plannen bij M. DWDD gemist? Geen kinderpardon is kindermishandeling Bekijk deze video »
Talkshow

Tim Hofman is één van de initiatiefnemers van Coalitie Y, een organisatie die opkomt voor de jongeren van nu. Het wordt namelijk steeds lastiger om een fatsoenlijke hypotheek te krijgen, studieschulden lopen op door het leenstelsel en zo zijn er meer problemen. Kortom, jongeren kunnen geen kant op. Hij vertelt over zijn plannen bij M.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman luidt opnieuw de noodklok: jongeren kunnen niks! of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: hypotheek, coalitie, leenstelsel, catshuis, het catshuis, studieschuld, noodklok, generatie y, jongeren, tim hofman, yasmin, luiden, kopen, DitisM, Carline van Breugel

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.