Luchtmachtdagen 2019: omstreden JSF-toestellen landen in Volkel

Luchtmachtdagen 2019: omstreden JSF-toestellen landen in Volkel

De Luchtmachtdagen 2019 zijn in volle gang op de vliegbasis Volkel. Het hoogtepunt van het jaar voor vliegtuigspotters, zeker als er twee JSF-toestellen landen.

Omstreden
De JSF's (Joint Strike Fighters) leidden een paar jaar geleden tot veel discussie in de politiek: moesten de speciale toestellen wel of niet aangeschaft worden? Uiteindelijk is besloten het wel te doen en gisteren was het dan zover: twee JSF-toestellen landden op de vliegbasis in Volkel.

Bekijk de beelden hieronder. De luchtmachtdagen zijn van 14 tot 15 juni op de vliegbasis Volkel en worden live uitgezonden op Gids.tv.

Luchtmachtdagen 2019: omstreden JSF-toestellen landen in Volkel De Luchtmachtdagen 2019 zijn in volle gang op de vliegbasis Volkel. Het hoogtepunt van het jaar voor vliegtuigspotters, zeker als er twee JSF-toestellen landen. Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters Bekijk deze video » OmstredenDe JSF's (Joint Strike Fighters) leidden een paar jaar geleden tot veel discussie in de politiek: moesten de speciale toestellen wel of niet aangeschaft worden? Uiteindelijk is besloten het wel te doen en gisteren was het dan zover: twee JSF-toestellen landden op de vliegbasis in Volkel. Bekijk de beelden hieronder. De luchtmachtdagen zijn van 14 tot 15 juni op de vliegbasis Volkel en worden live uitgezonden op Gids.tv.
Nieuws :
Luchtmachtdagen 2019: omstreden JSF-toestellen landen in Volkel
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Luchtmachtdagen 2019: omstreden JSF-toestellen landen in Volkel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV