Is Sylvie Meis weer aan het daten met Michael Hellge?

Is Sylvie Meis weer aan het daten met Michael Hellge?

Is Sylvie Meis weer aan het daten met Michael Hellge? Het liefdesleven van Sylvie Meis houdt de gemoederen flink bezig. Nu ze is gesignaleerd op het Instagram-account van haar vlam Michael Hellge, draait de geruchtenmolen ook weer op volle toeren. Bloeit liefde met Duitse zakenman weer op?Eerder dit jaar leek Sylvie nog dolgelukkig met Bart Willemsen, maar de twee hebben laten weten een punt te hebben gezet achter hun relatie. Nu wordt Meis weer gespot met Hellge, vorige maand gingen ook al verhalen rond over de twee maar daarna werd het stil. En ze is te zien in een Instagram Story van deze Duitse zakenman, zo is te zien in bovenstaande video. Zouden de twee elkaar weer hebben gevonden? Sylvie Meis kan niet wachten op de zomer in nieuwe make-up vlog Bekijk deze video » Sylvie Meis viert verjaardag zoon Damián met Ajax-taart Bekijk deze video »
Entertainment :

Het liefdesleven van Sylvie Meis houdt de gemoederen flink bezig. Nu ze is gesignaleerd op het Instagram-account van haar vlam Michael Hellge, draait de geruchtenmolen ook weer op volle toeren.

Bloeit liefde met Duitse zakenman weer op?
Eerder dit jaar leek Sylvie nog dolgelukkig met Bart Willemsen, maar de twee hebben laten weten een punt te hebben gezet achter hun relatie. Nu wordt Meis weer gespot met Hellge, vorige maand gingen ook al verhalen rond over de twee maar daarna werd het stil. En ze is te zien in een Instagram Story van deze Duitse zakenman, zo is te zien in bovenstaande video. Zouden de twee elkaar weer hebben gevonden?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Is Sylvie Meis weer aan het daten met Michael Hellge? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV