Dafne Schippers mist podium in Rabat. Bekijk de beelden.

Dafne Schippers mist podium in Rabat. Bekijk de beelden.

Dafne Schippers mist podium in Rabat. Bekijk de beelden. Dafne Schippers wist gisteren helaas niet te imponeren tijdens de 100 meter in Rabat. Met een tijd van 11,32 seconden belandde ze naast het podium, op een vijfde plek. De Nigeriaanse Blessing Okagbare ging er in 11,05 seconden met de winst vandoor. Bekijk hierboven beelden van de race. Bekijk ook Dafne Schippers knap derde op 200 meter in Stockholm Bekijk deze video » Dafne Schippers loopt uitstekende 200 meter en wint in Oslo Bekijk deze video »
Sport

Dafne Schippers wist gisteren helaas niet te imponeren tijdens de 100 meter in Rabat. Met een tijd van 11,32 seconden belandde ze naast het podium, op een vijfde plek. De Nigeriaanse Blessing Okagbare ging er in 11,05 seconden met de winst vandoor. Bekijk hierboven beelden van de race.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dafne Schippers mist podium in Rabat. Bekijk de beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: race, dafne schippers, 100 meter, podium, video, rabat, plek, meter

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.