Pink in Amsterdam Arena: 'Beste popconcert in het stadion ooit'

Pink in Amsterdam Arena: 'Beste popconcert in het stadion ooit'

Pink speelde gisteravond in de Amsterdam ArenA. De zangeres heeft het stadion helemaal ondersteboven gespeeld.

In recensies werd Pink geroemd om haar goede show. Recensenten noemden het optreden patzuiver, indrukwekkend en 'de beste popshow ooit in de ArenA'.

,,Ze begon meteen met 'Get This Party Started' en twee nummers later hangt ze in een constructie en vliegt ze rond. Het is echt niet normaal", vertelt Ronald Molendijk bij RTL Boulevard. Molendijk was vooral onder de indruk dat de zangeres, ondanks haar capriolen, loepzuiver zong.

Bekijk het hele fragment van RTL Boulevard hieronder.

Pink in Amsterdam Arena: 'Beste popconcert in het stadion ooit' Pink speelde gisteravond in de Amsterdam ArenA. De zangeres heeft het stadion helemaal ondersteboven gespeeld. In recensies werd Pink geroemd om haar goede show. Recensenten noemden het optreden patzuiver, indrukwekkend en 'de beste popshow ooit in de ArenA'. ,,Ze begon meteen met 'Get This Party Started' en twee nummers later hangt ze in een constructie en vliegt ze rond. Het is echt niet normaal", vertelt Ronald Molendijk bij RTL Boulevard. Molendijk was vooral onder de indruk dat de zangeres, ondanks haar capriolen, loepzuiver zong. Bekijk het hele fragment van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Pink in Amsterdam Arena: 'Beste popconcert in het stadion ooit'
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pink in Amsterdam Arena: 'Beste popconcert in het stadion ooit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV