Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek

Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek

Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek Verschillende BNers als Patty Brard en Marijke Helwegen dragen al jaren haarwerken en praten daarover in Shownieuws. Patty: "De onzekerheid versus het taboe van het haarwerk, dat moet eraf." Dun haarPatty Brard draagt al jaren haarwerken omdat ze heel dun haar heeft, zo geeft ze aan. Ze vindt dat daar best over gepraat kan en mag worden. Ook Marijke Helwegen, boegbeeld van de plastische chirurgie draagt een pruik. Zij vindt sowieso dat je eruit mag zien zoals je zelf wilt: "Ik vind dat we afmoeten van dat calvinistische gevoel van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg." Op de beelden hierboven is te zien hoe ze op een groot podium onder het oog van vele bezoekers haar pruik afdoet. Bekijk ook Patty Brard bezoekt concert Spice Girls Bekijk deze video » Paniek in Chateau Meiland: Martien schrikt van drone Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is geïrriteerd en chagrijnig Bekijk deze video »
TV :
Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek

Verschillende BNers als Patty Brard en Marijke Helwegen dragen al jaren haarwerken en praten daarover in Shownieuws. Patty: "De onzekerheid versus het taboe van het haarwerk, dat moet eraf."

Dun haar
Patty Brard draagt al jaren haarwerken omdat ze heel dun haar heeft, zo geeft ze aan. Ze vindt dat daar best over gepraat kan en mag worden. Ook Marijke Helwegen, boegbeeld van de plastische chirurgie draagt een pruik. Zij vindt sowieso dat je eruit mag zien zoals je zelf wilt: "Ik vind dat we afmoeten van dat calvinistische gevoel van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg." Op de beelden hierboven is te zien hoe ze op een groot podium onder het oog van vele bezoekers haar pruik afdoet.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV