Davina Michelle zingt indrukwekkende versie You’ll Never Walk Alone

Davina Michelle zingt indrukwekkende versie You’ll Never Walk Alone

Davina Michelle zingt indrukwekkende versie You’ll Never Walk Alone Davina Michelle was te gast bij Q Music en gaf een heel bijzonder optreden. Ze was bij Mattie & Marieke voor de Foute Stemweek en voor deze gelegenheid liet ze een geheel eigen versie van het legendarische nummer You'll Never Walk Alone horen. Luister het indrukwekkende nummer hierboven. Davina covert erop losMichelle is bekend geworden met haar covers, zo kreeg ze internationale aandacht met een video waarin ze live What About Us van Pink ten gehore bracht. Zelfs Pink vond Davina beter zingen dan dat zij dat zelf zou kunnen. Davina liet zich ook van haar beste kant horen in Beste Zangers en scoorde een nummer 1-hit met de cover Duurt Te Lang. Davina Michelle brengt ode aan Avicii met eigen versie SOS Bekijk deze video » Luister nieuwe single Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle Bekijk deze video »
Muziek :

Davina Michelle was te gast bij Q Music en gaf een heel bijzonder optreden. Ze was bij Mattie & Marieke voor de Foute Stemweek en voor deze gelegenheid liet ze een geheel eigen versie van het legendarische nummer You'll Never Walk Alone horen. Luister het indrukwekkende nummer hierboven.

Davina covert erop los
Michelle is bekend geworden met haar covers, zo kreeg ze internationale aandacht met een video waarin ze live What About Us van Pink ten gehore bracht. Zelfs Pink vond Davina beter zingen dan dat zij dat zelf zou kunnen. Davina liet zich ook van haar beste kant horen in Beste Zangers en scoorde een nummer 1-hit met de cover Duurt Te Lang.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Davina Michelle zingt indrukwekkende versie You’ll Never Walk Alone of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zingen, live, cover, foute, video, optreden, pink, beste zangers, q-music, nummer 1, davina michelle


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV