Shelly Sterk: "Misschien heeft Humberto Tan gewoon een open relatie"

Shelly Sterk: "Misschien heeft Humberto Tan gewoon een open relatie"

Shownieuws ging gisterenavond verder in op de vermeende affaire van Humberto Tan met de 25-jarige fotografe Fleur. Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven, die het verhaal naar buiten bracht: "Dit is niet een verhaal wat je zomaar opschrijft als je het niet 200% zeker weet." Presentatrice Shelly Sterk vraagt zich hardop af of Tan niet gewoon een open relatie heeft.

Amoureus karakter
Tijdens een fotografie-evenement zouden de twee een enorme klik hebben gehad. Het was de bedoeling dat de twee alleen op professioneel vlak contact zouden houden maar dat liep even anders, aldus Ettekoven: "Er zou een vonk zijn overgesprongen waardoor de afspraken een steeds amoureuzer karakter kregen." De Weekend-baas is er zelf van geschrokken: "Ik dacht dat alles weer helemaal koek en ei was tussen Humberto en zijn vrouw Ineke." Hij is echter wel zeker van zijn zaak. "Dit is niet een verhaal wat je zomaar opschrijft als je het niet 200% zeker weet."

Open relatie?
"Misschien heeft hij gewoon een open relatie", oppert presentatrice Shelly Sterk. "Dat hebben natuurlijk wel meer mensen. Ik moet er niet aan denken maar misschien heeft hij dat gewoon afgesproken met zijn vrouw." Ze heeft echter wel medelijden met Ineke: "Die wordt morgen weer aangekeken in de supermarkt."

Reactie Humberto
Net als toen de verhalen tussen Humberto en Dionne Stax de ronde gingen, kiest de goedlachse RTL-presentator er nu ook voor om niet specifiek in te gaan op de geruchten. Hij laat echter wel van zich horen deze keer, door middel van een veelzeggende liefdevolle foto met zijn vrouw op zijn Instagrampagina, met een hartje als bijschrift. Bekijk het hele item uit Shownieuws onder aan deze pagina.

<em>Shelly Sterk</em>: &quot;Misschien heeft <em>Humberto Tan</em> gewoon een open relatie&quot; Shownieuws ging gisterenavond verder in op de vermeende affaire van Humberto Tan met de 25-jarige fotografe Fleur. Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven, die het verhaal naar buiten bracht: "Dit is niet een verhaal wat je zomaar opschrijft als je het niet 200% zeker weet." Presentatrice Shelly Sterk vraagt zich hardop af of Tan niet gewoon een open relatie heeft. Amoureus karakterTijdens een fotografie-evenement zouden de twee een enorme klik hebben gehad. Het was de bedoeling dat de twee alleen op professioneel vlak contact zouden houden maar dat liep even anders, aldus Ettekoven: "Er zou een vonk zijn overgesprongen waardoor de afspraken een steeds amoureuzer karakter kregen." De Weekend-baas is er zelf van geschrokken: "Ik dacht dat alles weer helemaal koek en ei was tussen Humberto en zijn vrouw Ineke." Hij is echter wel zeker van zijn zaak. "Dit is niet een verhaal wat je zomaar opschrijft als je het niet 200% zeker weet." Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’ Bekijk deze video » Open relatie?"Misschien heeft hij gewoon een open relatie", oppert presentatrice Shelly Sterk. "Dat hebben natuurlijk wel meer mensen. Ik moet er niet aan denken maar misschien heeft hij dat gewoon afgesproken met zijn vrouw." Ze heeft echter wel medelijden met Ineke: "Die wordt morgen weer aangekeken in de supermarkt." Reactie HumbertoNet als toen de verhalen tussen Humberto en Dionne Stax de ronde gingen, kiest de goedlachse RTL-presentator er nu ook voor om niet specifiek in te gaan op de geruchten. Hij laat echter wel van zich horen deze keer, door middel van een veelzeggende liefdevolle foto met zijn vrouw op zijn Instagrampagina, met een hartje als bijschrift. Bekijk het hele item uit Shownieuws onder aan deze pagina. Bekijk ook Gerucht: ‘Humberto Tan gaat vreemd met 25-jarige fotografe’ Bekijk deze video »
TV :
Shelly Sterk: "Misschien heeft Humberto Tan gewoon een open relatie"
Bekijk hier alle video's en artikelen van The Big Audition
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shelly Sterk: "Misschien heeft Humberto Tan gewoon een open relatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV