Sail Scheveningen: prachtige beelden afsluiting eerste editie

Sail Scheveningen: prachtige beelden afsluiting eerste editie

Sail Scheveningen: prachtige beelden afsluiting eerste editie De eerste editie van Sail op Scheveningen was een enorm succes. 220.000 mensen kwamen de afgelopen vier dagen kijken naar 25 grote zeilschepen uit 10 verschillende landen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland van de afsluiting van het evenement en de reacties van bezoekers hierboven. Sail Scheveningen 2019 ontvangt indrukwekkende schepen tijdens Sail Parade Bekijk deze video » Wendy van Dijk gaat hittegolf te lijf als zeemeermin Bekijk deze video »
Nieuws

De eerste editie van Sail op Scheveningen was een enorm succes. 220.000 mensen kwamen de afgelopen vier dagen kijken naar 25 grote zeilschepen uit 10 verschillende landen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland van de afsluiting van het evenement en de reacties van bezoekers hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sail Scheveningen: prachtige beelden afsluiting eerste editie of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: scheveningen, afsluiting, sail, video, kijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.