Hittegolf: hoe ga je om met je huisdieren?

Hittegolf: hoe ga je om met je huisdieren?

Hittegolf: hoe ga je om met je huisdieren? Het wordt de komende dagen erg warm in Nederland, waardoor het gezondheidsinstituut RIVM het zogenaamde hitteplan geactiveerd heeft voor grote delen van Nederland. Het is ook belangrijk om extra goed op je huisdieren te letten. Oververhitte honden"Honden kunnen niet zweten dus je moet echt opletten. Helaas zijn er nog steeds mensen die in de volle zon met hun hond een uur gaan lopen. Dan heb je kans op oververhitte honden", aldus Kiki Schuurman van een hondenuitlaatservice. Het advies is om rustig aan te doen en verkoeling te zoeken. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Hittegolf op komst: volgende week kans op 38 graden Bekijk deze video » Onderzoek wijst uit: Nederland heeft geen zin in hittegolf Bekijk deze video » Laatste nieuws hittegolf: morgen gemiddeld 33 graden Bekijk deze video »
Nieuws :

Het wordt de komende dagen erg warm in Nederland, waardoor het gezondheidsinstituut RIVM het zogenaamde hitteplan geactiveerd heeft voor grote delen van Nederland. Het is ook belangrijk om extra goed op je huisdieren te letten.

Oververhitte honden
"Honden kunnen niet zweten dus je moet echt opletten. Helaas zijn er nog steeds mensen die in de volle zon met hun hond een uur gaan lopen. Dan heb je kans op oververhitte honden", aldus Kiki Schuurman van een hondenuitlaatservice. Het advies is om rustig aan te doen en verkoeling te zoeken. Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hittegolf: hoe ga je om met je huisdieren? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV