Maarten van der Weijden onthult nieuwe tussenstand opbrengst Elfsteden Zwemtocht bij M

Maarten van der Weijden onthult nieuwe tussenstand opbrengst Elfsteden Zwemtocht bij M

<em>Maarten van der Weijden</em> onthult nieuwe tussenstand opbrengst Elfsteden Zwemtocht bij <em>M</em> Maarten van der Weijden schuift vanavond aan bij de talkshow M. De zwemmer is hier niet alleen om te praten over zijn Elfsteden Zwemtocht, maar hij zal ook een nieuwe tussenstand bekendmaken van het geld dat hij ophaalt voor kankeronderzoek. Dit heeft de zwemmer aangekondigd in bovenstaande video. Meer dan 3,9 miljoen euroVan der Weijden finishte maandagavond na een zwemtocht door de Friese wateren van 200 kilometer. Toen werd bekend dat hij een bedrag van ruim 3,9 miljoen euro heeft opgehaald. Tot welke hoogte dit bedrag inmiddels is gestegen, onthult de zwemmer vanavond bij Margriet van der Linden. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. "Maarten van der Weijden moet zijn hele schuld inlossen," aldus Evelien de Bruijn Bekijk deze video » Maarten van der Weijden blikt terug op Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me gedragen en gesteund" Bekijk deze video »
TV :
Maarten van der Weijden onthult nieuwe tussenstand opbrengst Elfsteden Zwemtocht bij M

Maarten van der Weijden schuift vanavond aan bij de talkshow M. De zwemmer is hier niet alleen om te praten over zijn Elfsteden Zwemtocht, maar hij zal ook een nieuwe tussenstand bekendmaken van het geld dat hij ophaalt voor kankeronderzoek. Dit heeft de zwemmer aangekondigd in bovenstaande video.

Meer dan 3,9 miljoen euro
Van der Weijden finishte maandagavond na een zwemtocht door de Friese wateren van 200 kilometer. Toen werd bekend dat hij een bedrag van ruim 3,9 miljoen euro heeft opgehaald. Tot welke hoogte dit bedrag inmiddels is gestegen, onthult de zwemmer vanavond bij Margriet van der Linden.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden onthult nieuwe tussenstand opbrengst Elfsteden Zwemtocht bij M of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV