Ryanne van Dorst interviewt rockband Kiss: "Een foto kost vijf dollar!"

Ryanne van Dorst interviewt rockband Kiss: "Een foto kost vijf dollar!"

Ryanne van Dorst, deze week de co-presentator van Art Rooijakkers in Zomer met Art, is een enorme fan van de Amerikaanse rockband Kiss. Die stonden gisteravond in de Ziggo Dome, en Van Dorst mocht ze ontmoeten: "Een foto kost vijf dollar."

"Godver, dat is ook mijn favoriet!"
Van Dorst doet eerst verslag buiten de Ziggo Dome, waar ze spreekt met een aantal mede-fans. Van één van hen is het favoriete Kiss-nummer 'Shout It Out Loud', waar Van Dorst érg enthousiast van wordt: "Godver, de mijne ook!" Vervolgens spreekt ze de bandleden, volledig in kostuum en make-up: "Mag ik met jullie op de foto?" "Dat is vijf dollar."

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Ryanne van Dorst</em> interviewt rockband <em>Kiss</em>: &quot;Een foto kost vijf dollar!&quot; Ryanne van Dorst, deze week de co-presentator van Art Rooijakkers in Zomer met Art, is een enorme fan van de Amerikaanse rockband Kiss. Die stonden gisteravond in de Ziggo Dome, en Van Dorst mocht ze ontmoeten: "Een foto kost vijf dollar." Ryanne van Dorst wordt gek van de hitte: "Mensen gaan zich zo stom gedragen" Bekijk deze video » "Godver, dat is ook mijn favoriet!"Van Dorst doet eerst verslag buiten de Ziggo Dome, waar ze spreekt met een aantal mede-fans. Van één van hen is het favoriete Kiss-nummer 'Shout It Out Loud', waar Van Dorst érg enthousiast van wordt: "Godver, de mijne ook!" Vervolgens spreekt ze de bandleden, volledig in kostuum en make-up: "Mag ik met jullie op de foto?" "Dat is vijf dollar." Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Ryanne van Dorst interviewt rockband Kiss: "Een foto kost vijf dollar!"
Bekijk hier alle video's en artikelen van Nachtdieren
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ryanne van Dorst interviewt rockband Kiss: "Een foto kost vijf dollar!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV