Kiss live in de Ziggo Dome: 'Rock and Roll All Nite'

Kiss live in de Ziggo Dome: 'Rock and Roll All Nite'

De mannen van de Amerikaanse rockband Kiss zijn bezig aan hun afscheidstournee. Veel muzikale grootheden nemen afscheid van het podium, en Kiss gaat eruit met een knal: hun show van gisteren (25 juni) zat opnieuw vol vuurwerk.

Make-up
Kiss was vooral populair in de jaren 70 en 80. Ze brachten albums uit die zowel door de critici als het grote publiek geprezen werden en scoorden een hele reeks hits: 'Detroit Rock City', 'Beth', 'I Was Made for Lovin' You' en 'Sure Know Something', om er maar een paar te noemen. Minstens zo bekend zijn hun uitdossingen op het podium, met complete kostuums en make-up.

Bekijk hierboven 'Rock and Roll All Nite' live in de Ziggo Dome.

<em>Kiss</em> live in de <em>Ziggo Dome</em>: 'Rock and Roll All Nite' De mannen van de Amerikaanse rockband Kiss zijn bezig aan hun afscheidstournee. Veel muzikale grootheden nemen afscheid van het podium, en Kiss gaat eruit met een knal: hun show van gisteren (25 juni) zat opnieuw vol vuurwerk. Ryanne van Dorst interviewt rockband Kiss: "Een foto kost vijf dollar!" Bekijk deze video » Make-upKiss was vooral populair in de jaren 70 en 80. Ze brachten albums uit die zowel door de critici als het grote publiek geprezen werden en scoorden een hele reeks hits: 'Detroit Rock City', 'Beth', 'I Was Made for Lovin' You' en 'Sure Know Something', om er maar een paar te noemen. Minstens zo bekend zijn hun uitdossingen op het podium, met complete kostuums en make-up. Bekijk hierboven 'Rock and Roll All Nite' live in de Ziggo Dome. Elton John neemt met spetterende show afscheid in Ziggo Dome Bekijk deze video » Mariah Carey blaast critici omver tijdens concert in Ziggo Dome Bekijk deze video »
Muziek :
Kiss live in de Ziggo Dome: 'Rock and Roll All Nite'
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiss live in de Ziggo Dome: 'Rock and Roll All Nite' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV