Ex-vrouw Frank Masmeijer blijft ondanks celstraf achter hem staan

Ex-vrouw Frank Masmeijer blijft ondanks celstraf achter hem staan

Ex-vrouw <em>Frank Masmeijer</em> blijft ondanks celstraf achter hem staan Frank Masmeijer werd gisteren in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van maar liefst negen jaar, wegens betrokkenheid bij drugssmokkel in 2014. Zijn ex-vrouw Sandra, van wie hij in 2017 scheidde: "Ik zal hem altijd blijven steunen." Opvallende afwezigeMasmeijer was zelf niet aanwezig bij de uitspraak. "Hij had even geen zin in de confrontatie met flitsende fotografen en journalisten", aldus Koos van Plateringen bij Shownieuws. Op zich is zijn afwezigheid bijzonder, omdat de gevallen tv-presentator er de afgelopen jaren juist alles aan deed om maar in de aandacht te blijven. Ook zijn ex-vrouw wilde niet reageren, omdat ze dat met hem zou hebben afgesproken. "Ze zegt wel dat ze hem altijd zal blijven steunen." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Bekijk beelden van 'verschrikkelijke' cel van Frank Masmeijer Bekijk deze video » Frank Masmeijer krijgt negen jaar cel en boete van 90.000 euro Bekijk deze video » Peter R. de Vries vindt dat Frank Masmeijer zijn proces verkeerd heeft aangepakt Bekijk deze video »
TV :
Ex-vrouw Frank Masmeijer blijft ondanks celstraf achter hem staan

Frank Masmeijer werd gisteren in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van maar liefst negen jaar, wegens betrokkenheid bij drugssmokkel in 2014. Zijn ex-vrouw Sandra, van wie hij in 2017 scheidde: "Ik zal hem altijd blijven steunen."

Opvallende afwezige
Masmeijer was zelf niet aanwezig bij de uitspraak. "Hij had even geen zin in de confrontatie met flitsende fotografen en journalisten", aldus Koos van Plateringen bij Shownieuws. Op zich is zijn afwezigheid bijzonder, omdat de gevallen tv-presentator er de afgelopen jaren juist alles aan deed om maar in de aandacht te blijven. Ook zijn ex-vrouw wilde niet reageren, omdat ze dat met hem zou hebben afgesproken. "Ze zegt wel dat ze hem altijd zal blijven steunen." Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ex-vrouw Frank Masmeijer blijft ondanks celstraf achter hem staan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV