Bekijk nieuwe huizen van Lil’ Kleine en Matthijs de Ligt

Bekijk nieuwe huizen van Lil’ Kleine en Matthijs de Ligt

Bekijk nieuwe huizen van <em>Lil’ Kleine</em> en <em>Matthijs de Ligt</em> Bekende Nederlanders zijn flink aan het shoppen op de huizenmarkt. Zo hebben onder meer de rapper Lil’ Kleine en voetballer Matthijs de Ligt een nieuw stulpje aangeschaft. Penthouse en villaBeide sterren hebben een nieuwe woning gekocht in Amsterdam. Ook heeft Memphis Depay een penthouse gekocht, en heeft André Hazes een prachtige villa aangeschaft. Bekijk de beelden van de nieuwe woningaankopen van de sterren in de video hierboven. Lil' Kleine gaat na geboorte zoontje los op Ibiza Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk nieuwe huizen van Lil’ Kleine en Matthijs de Ligt

Bekende Nederlanders zijn flink aan het shoppen op de huizenmarkt. Zo hebben onder meer de rapper Lil’ Kleine en voetballer Matthijs de Ligt een nieuw stulpje aangeschaft.

Penthouse en villa
Beide sterren hebben een nieuwe woning gekocht in Amsterdam. Ook heeft Memphis Depay een penthouse gekocht, en heeft André Hazes een prachtige villa aangeschaft. Bekijk de beelden van de nieuwe woningaankopen van de sterren in de video hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Uitstel van Executie
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe huizen van Lil’ Kleine en Matthijs de Ligt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV