De kast, de kerk & het koninkrijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De kast, de kerk & het koninkrijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De kast, de kerk & het koninkrijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op 28 juni was het vijftig jaar geleden dat de Stonewall-rellen in New York uitbraken. Homo's, lesbiennes en transgenders kwamen in opstand tegen hun achtergestelde positie. Elk jaar op Roze Zaterdag wordt hierbij stil gestaan. In De kast, de kerk & het koninkrijk maken drie generaties gelovige homoseksuelen de kijker deelgenoot van hun leven en geloof en worden maatschappelijke en religieuze mijlpalen belicht. Het programma vertelt het verhaal van onder anderen Cor Gootjes (92) en zijn vriend Sal (97) die elkaar ontmoetten op dansles bij het COC en inmiddels 65 jaar samen zijn. Komst christelijke prediker Steven Anderson zorgt voor veel tegenstanders Bekijk deze video »
Uitzending :
De kast, de kerk & het koninkrijk

Op 28 juni was het vijftig jaar geleden dat de Stonewall-rellen in New York uitbraken. Homo's, lesbiennes en transgenders kwamen in opstand tegen hun achtergestelde positie. Elk jaar op Roze Zaterdag wordt hierbij stil gestaan.

In De kast, de kerk & het koninkrijk maken drie generaties gelovige homoseksuelen de kijker deelgenoot van hun leven en geloof en worden maatschappelijke en religieuze mijlpalen belicht.

Het programma vertelt het verhaal van onder anderen Cor Gootjes (92) en zijn vriend Sal (97) die elkaar ontmoetten op dansles bij het COC en inmiddels 65 jaar samen zijn.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De kast, de kerk & het koninkrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV