Peter R. de Vries emotioneel door levenslange straf Willem Holleeder

Peter R. de Vries emotioneel door levenslange straf Willem Holleeder

<em>Peter R. de Vries</em> emotioneel door levenslange straf <em>Willem Holleeder</em> Peter R. de Vries was nauw betrokken bij de rechtszaak tegen Willem Holleeder. De misdaadverslaggever reageert dan ook emotioneel en positief verrast op de levenslange straf die Holleeder donderdag kreeg opgelegd door de rechter. Verrast door snoeihard vonnisDe Vries zou zelfs op de liquidatielijst van Holleeder hebben gestaan, ook heeft hij goed contact met Holleeder’s zussen die tegen hem getuigden. De journalist laat weten ‘verrast’ te zijn door het ‘snoeiharde vonnis’. Hij had dit niet durven dromen. ‘Best aangrijpend’De Vries laat na afloop van de uitspraak weten dat hij ook de reacties van Holleeder’s zussen heeft ontvangen. “Dat komt wel binnen. Het is best aangrijpend.” Bekijk het hele interview in de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk uitspraak: Willem Holleeder veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf Bekijk deze video » Harde schreeuw in rechtszaal na Holleeder-uitspraak Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries emotioneel door levenslange straf Willem Holleeder

Peter R. de Vries was nauw betrokken bij de rechtszaak tegen Willem Holleeder. De misdaadverslaggever reageert dan ook emotioneel en positief verrast op de levenslange straf die Holleeder donderdag kreeg opgelegd door de rechter.

Verrast door snoeihard vonnis
De Vries zou zelfs op de liquidatielijst van Holleeder hebben gestaan, ook heeft hij goed contact met Holleeder’s zussen die tegen hem getuigden. De journalist laat weten ‘verrast’ te zijn door het ‘snoeiharde vonnis’. Hij had dit niet durven dromen.

‘Best aangrijpend’
De Vries laat na afloop van de uitspraak weten dat hij ook de reacties van Holleeder’s zussen heeft ontvangen. “Dat komt wel binnen. Het is best aangrijpend.” Bekijk het hele interview in de video van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries emotioneel door levenslange straf Willem Holleeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV