Arjen Lubach over theatervoorstelling en nieuwe single Beter in bed

Arjen Lubach over theatervoorstelling en nieuwe single Beter in bed

Arjen Lubach over theatervoorstelling en nieuwe single Beter in bed Arjen Lubach publiceerde gisteren zijn single Beter in bed, een nummer over Thierry Baudet. Dit nummer is onderdeel van zijn theatervoorstelling. Bij Pauw vertelt hij over zijn single, de verhalen achter de theatershow en de bezondere manier waarop deze show straks voor iedereen terug te zien is. Bekijk het interview hierboven. Bekijk ook Pauw gemist? Durven Bridget Maasland en Arjen Lubach in de spiegel te kijken? Bekijk deze video » Vanavond in Pauw: Janine Abbring onthult Zomergast en voorbeschouwing WK-finale damesvoetbal Bekijk deze video »
Talkshow :
Arjen Lubach over theatervoorstelling en nieuwe single Beter in bed

Arjen Lubach publiceerde gisteren zijn single Beter in bed, een nummer over Thierry Baudet. Dit nummer is onderdeel van zijn theatervoorstelling. Bij Pauw vertelt hij over zijn single, de verhalen achter de theatershow en de bezondere manier waarop deze show straks voor iedereen terug te zien is.

Bekijk het interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach over theatervoorstelling en nieuwe single Beter in bed of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV