WK-finale: Hélène Hendriks en Ronald de Boer over de kansen van Oranje

WK-finale: Hélène Hendriks en Ronald de Boer over de kansen van Oranje

WK-finale: Hélène Hendriks en Ronald de Boer over de kansen van Oranje De WK-finale tussen Nederland en de Verenigde Staten staat morgen op het programma. Om 17:00 begint de wedstrijd in Lyon. Bij Pauw vertellen Hélène Hendriks en Ronals de Boer over de kansen van Oranje. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Oranje Leeuwinnen hebben nog geen stress voor WK-finale Bekijk deze video » WK-finale: Pierre van Hooijdonk en Jeroen Stekelenburg zijn er klaar voor Bekijk deze video »
Talkshow :

De WK-finale tussen Nederland en de Verenigde Staten staat morgen op het programma. Om 17:00 begint de wedstrijd in Lyon. Bij Pauw vertellen Hélène Hendriks en Ronals de Boer over de kansen van Oranje.

Bekijk het fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WK-finale: Hélène Hendriks en Ronald de Boer over de kansen van Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, wedstrijd, verenigde staten, nederland, oranje, ronald de boer, finale, lyon, fragment, video, wk-finale, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.