Hoe bereidt Daniëlle van de Donk zich voor op de WK finale?

Hoe bereidt Daniëlle van de Donk zich voor op de WK finale?

Hoe bereidt <em>Daniëlle van de Donk</em> zich voor op de WK finale? Op zondag 7 juli bereikt het WK vrouwenvoetbal haar climax: dan wordt om 17.00 uur afgetrapt voor de finale. Hierin nemen Nederland en de Verenigde Staten het tegen elkaar op. Hoe bereid je je eigenlijk voor op een finale? Daniëlle van de Donk is in ieder geval lekker ontspannen en houdt zich aan het schema dat de staf heeft voorgeschreven. De finale Verenigde Staten - Nederland is op zondag 7 juli om 17.00 uur live te zien op NPO 1. Zo weinig verdienen Oranje Leeuwinnen vergeleken met de mannen Bekijk deze video » Oranje Leeuwinnen hebben nog geen stress voor WK-finale Bekijk deze video » WK-finale: Pierre van Hooijdonk en Jeroen Stekelenburg zijn er klaar voor Bekijk deze video »
Voetbal :
Hoe bereidt Daniëlle van de Donk zich voor op de WK finale?

Op zondag 7 juli bereikt het WK vrouwenvoetbal haar climax: dan wordt om 17.00 uur afgetrapt voor de finale. Hierin nemen Nederland en de Verenigde Staten het tegen elkaar op. Hoe bereid je je eigenlijk voor op een finale? Daniëlle van de Donk is in ieder geval lekker ontspannen en houdt zich aan het schema dat de staf heeft voorgeschreven.

De finale Verenigde Staten - Nederland is op zondag 7 juli om 17.00 uur live te zien op NPO 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe bereidt Daniëlle van de Donk zich voor op de WK finale? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV