Ruben Nicolai zingt 'In the Ghetto' van Elvis Presley in Zomer met Art

Ruben Nicolai zingt 'In the Ghetto' van Elvis Presley in Zomer met Art

Ruben Nicolai zingt 'In the Ghetto' van Elvis Presley in Zomer met Art Ruben Nicolai is te gast in Zomer met Art om te praten over zijn nieuwe kennisquiz Ik weet er alles van! Eén van de dingen waar Nicolai zelf alles van weet is Elvis Presley, zijn idool. Die hoogmoed moet hij uiteindelijk bekopen met een live optreden. Ruben vs. EviArt Rooijakkers, zelf ook groot fan van Presley, speelt een speciale Elvis-quiz met Nicolai en collega-presentator Evi Hanssen. Dan blijkt dat Nicolai helemaal niet zo'n grote Elvis-kenner is, want Hanssen wint de quiz met 4-2. Dat betekent dat Nicolai een nummer van Presley moet zingen. Hij kiest voor het sfeervolle 'In the Ghetto'. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk eerste beelden Ik weet er alles van! Bekijk deze video » Eerste uitzending kennisquiz Ruben Nicolai gaat vanavond van start Bekijk deze video »
Talkshow :

Ruben Nicolai is te gast in Zomer met Art om te praten over zijn nieuwe kennisquiz Ik weet er alles van! Eén van de dingen waar Nicolai zelf alles van weet is Elvis Presley, zijn idool. Die hoogmoed moet hij uiteindelijk bekopen met een live optreden.

Ruben vs. Evi
Art Rooijakkers, zelf ook groot fan van Presley, speelt een speciale Elvis-quiz met Nicolai en collega-presentator Evi Hanssen. Dan blijkt dat Nicolai helemaal niet zo'n grote Elvis-kenner is, want Hanssen wint de quiz met 4-2. Dat betekent dat Nicolai een nummer van Presley moet zingen. Hij kiest voor het sfeervolle 'In the Ghetto'.

Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruben Nicolai zingt 'In the Ghetto' van Elvis Presley in Zomer met Art of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zingen, live, kandidaten, presentator, zomer, quiz, hits, collega, fragment, hansen, ghetto, video, art rooijakkers, optreden, elvis presley, evi hanssen, ruben nicolai, fan, kennisquiz, kennis, zomer met art, ik weet er alles van

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.