Fernando Halman en DJ Sven voorspellen de zomerhit van 2019

Fernando Halman en DJ Sven voorspellen de zomerhit van 2019

Fernando Halman en DJ Sven voorspellen de zomerhit van 2019 In Zomer met Art bespreken FunX-dj Fernando Halman en DJ Sven, die in de jaren 80 een enorme zomerhit scoorde met 'Holiday Rap', de mogelijke zomerhits van 2019. Volgens Halman worden de zomerhits steeds internationaler: Frans- en Spaanstalige hits zijn geen uitzondering meer. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Misdaadverslaggever Yelle Tieleman: "Corrupte agenten hielpen de Mocro Maffia" Bekijk deze video » Zomer met Art gemist? Manon is getrouwd met Keniaans stamhoofd en woont in Afrika Bekijk deze video »
Muziek :

In Zomer met Art bespreken FunX-dj Fernando Halman en DJ Sven, die in de jaren 80 een enorme zomerhit scoorde met 'Holiday Rap', de mogelijke zomerhits van 2019. Volgens Halman worden de zomerhits steeds internationaler: Frans- en Spaanstalige hits zijn geen uitzondering meer.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fernando Halman en DJ Sven voorspellen de zomerhit van 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zomer, zomerhit, jaren 80, tv-programma, hits, holiday, video, rtl, zomerhits, rap, rtl 4, kijken, terugkijken, zomer met art

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.