Buienradar verwacht komende dagen veel regen en onweer

Buienradar verwacht komende dagen veel regen en onweer

Actuele Buienradar (nu & straks)

Buienradar.nl beelden

Weerbericht komende dagen
De maand juli verloopt tot dusver iets koeler dan normaal, een heel verschil met de tropische maand juni. De komende dagen wordt er door Buienradar bovendien veel regen verwacht. Vooral vrijdag 12 juli valt er lokaal veel neerslag, die gepaard kan gaan met flinke onweersbuien. Dit kan met name in het binnenland voor overlast zorgen. Bekijk hierboven de actuele geanimeerde radarbeelden van Buienradar.nl. De huidige actuele situatie en de voorspelling voor de komende 24 uur wordt hieronder weergegeven.

Buienradar verwachting (vandaag & morgen)

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Actuele Waarschuwingen KNMI
Het KNMI laat op onderstaande kaart zien of er waarschuwingen zijn. Is de kaart helemaal groen? Dan zijn er geen waarschuwingen; deze worden namelijk actueel ingeladen door het KNMI en zullen geel of rood zijn voor het gebied waar de weer-waarschuwing van toepassing is.

Dit zijn de actuele waarschuwingen in Nederland

Wederom noodweer?
De vraag is of de voorspelde neerslag en onweer gaan zorgen voor écht noodweer. Op dit moment heeft het KNMI nog geen code geel, oranje of rood afgegeven. In de beelden hieronder is te zien hoe het noodweer vorige maand op veel plekken voor overlast zorgde.

Actuele situatie
Wil je de actuele situatie weten? Bekijk dan de laatste uitzending van RTL Weer op onze website.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

<em>Buienradar</em> verwacht komende dagen veel <em>regen en onweer</em> Actuele Buienradar (nu & straks) Buienradar.nl beelden Weerbericht komende dagenDe maand juli verloopt tot dusver iets koeler dan normaal, een heel verschil met de tropische maand juni. De komende dagen wordt er door Buienradar bovendien veel regen verwacht. Vooral vrijdag 12 juli valt er lokaal veel neerslag, die gepaard kan gaan met flinke onweersbuien. Dit kan met name in het binnenland voor overlast zorgen. Bekijk hierboven de actuele geanimeerde radarbeelden van Buienradar.nl. De huidige actuele situatie en de voorspelling voor de komende 24 uur wordt hieronder weergegeven. Buienradar verwachting (vandaag & morgen) Buienradar.nl voor komende 24 uur Actuele Waarschuwingen KNMIHet KNMI laat op onderstaande kaart zien of er waarschuwingen zijn. Is de kaart helemaal groen? Dan zijn er geen waarschuwingen; deze worden namelijk actueel ingeladen door het KNMI en zullen geel of rood zijn voor het gebied waar de weer-waarschuwing van toepassing is. Dit zijn de actuele waarschuwingen in Nederland Wederom noodweer?De vraag is of de voorspelde neerslag en onweer gaan zorgen voor écht noodweer. Op dit moment heeft het KNMI nog geen code geel, oranje of rood afgegeven. In de beelden hieronder is te zien hoe het noodweer vorige maand op veel plekken voor overlast zorgde. Noodweer boven Nederland: een compilatie van de stormbeelden Bekijk deze video » Heftige blikseminslag in Velsen zet vier huizen in brand Bekijk deze video » Noodweer en Wolkbreuk in Amsterdam Bekijk deze video » Noodweer trekt over Nederland: veel overlast in Utrecht Bekijk deze video » Dak Gamma Nieuwegein ingestort door noodweer Bekijk deze video » Actuele situatieWil je de actuele situatie weten? Bekijk dan de laatste uitzending van RTL Weer op onze website. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl
Nieuws :
Buienradar verwacht komende dagen veel regen en onweer
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar verwacht komende dagen veel regen en onweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV