Yvon Jaspers onthult: nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 1 september

Yvon Jaspers onthult: nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 1 september

<em>Yvon Jaspers</em> onthult: nieuw seizoen <em>Boer zoekt vrouw</em> begint op 1 september Eén van de grootste kijkcijferkanonnen van de afgelopen vijftien jaar keert ook dit jaar terug op televisie. Yvon Jaspers maakt in een video bekend dat het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw op zondag 1 september van start gaat. Vrijgezelle boerenOpnieuw heeft de redactie tien vrijgezelle boeren weten te vinden, die een sprong in het diepe willen nemen in hun zoektocht naar een vrouw (of man?). Op 1 september zullen ze zich voorstellen aan het grote publiek. Het is al tien seizoenen lang een succesformule: talloze Nederlanders genieten van de ontroerende, grappige en regelmatig ongemakkelijke momenten die ze voorgeschoteld krijgen in Boer zoekt vrouw. Het elfde seizoen van van Boer zoekt vrouw is vanaf zondag 1 september om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering Boer zoekt vrouw terugkijken op Gids.tv. Yvon Jaspers: 'De KRO/NCRV wilde me misschien wel ontslaan' Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-koppel Jan en Rianne in de wolken na geboorte baby Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Boer Gijsbert en Femke niet meer bij elkaar Bekijk deze video »
BZV :
Yvon Jaspers onthult: nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 1 september

Eén van de grootste kijkcijferkanonnen van de afgelopen vijftien jaar keert ook dit jaar terug op televisie. Yvon Jaspers maakt in een video bekend dat het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw op zondag 1 september van start gaat.

Vrijgezelle boeren
Opnieuw heeft de redactie tien vrijgezelle boeren weten te vinden, die een sprong in het diepe willen nemen in hun zoektocht naar een vrouw (of man?). Op 1 september zullen ze zich voorstellen aan het grote publiek. Het is al tien seizoenen lang een succesformule: talloze Nederlanders genieten van de ontroerende, grappige en regelmatig ongemakkelijke momenten die ze voorgeschoteld krijgen in Boer zoekt vrouw.

Het elfde seizoen van van Boer zoekt vrouw is vanaf zondag 1 september om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering Boer zoekt vrouw terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yvon Jaspers onthult: nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 1 september of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV