Beelden crash Grosjean tijdens vrije training GP van Groot-Brittannië

Beelden crash Grosjean tijdens vrije training GP van Groot-Brittannië

Beelden crash Grosjean tijdens vrije training GP van Groot-Brittannië Romain Grosjean had op een beter verloop van zijn 1e vrije training voor de GP van Groot-Brittannië gehoopt vanmorgen. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en crashte, waarbij hij de neus van zijn wagen kwijtraakte. Bekijk de beelden hierboven. De Formule 1 GP van Groot-Brittannië 2019 is zondag 14 juli om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1. Bekijk ook Samenvatting Formule 1 GP van Oostenrijk Bekijk deze video » Jan Lammers genoot van overwinning Max Verstappen: "Absoluut waanzinnig" Bekijk deze video »
Autosport :
Beelden crash Grosjean tijdens vrije training GP van Groot-Brittannië

Romain Grosjean had op een beter verloop van zijn 1e vrije training voor de GP van Groot-Brittannië gehoopt vanmorgen. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en crashte, waarbij hij de neus van zijn wagen kwijtraakte. Bekijk de beelden hierboven.

De Formule 1 GP van Groot-Brittannië 2019 is zondag 14 juli om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beelden crash Grosjean tijdens vrije training GP van Groot-Brittannië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV