Ik Weet Er Alles Van!: figurant GTST heeft moeite met namen personages

Ik Weet Er Alles Van!: figurant GTST heeft moeite met namen personages

<em>Ik Weet Er Alles Van!</em>: figurant GTST heeft moeite met namen personages Ronald doet mee aan de quiz Ik Weet Er Alles Van!. Er komt op een gegeven moment een vraag over de namen van personages uit de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Nu blijkt dat Ronald edelfigurant is bij de soap en dus regelmatig op de set te vinden is. Maar of hij ook daadwerkelijk de namen weet is de grote vraag… ⁠Ik Weet Er Alles Van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Ik Weet Er Alles Van! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste beelden Ik weet er alles van! Bekijk deze video » Ruben Nicolai zingt 'In the Ghetto' van Elvis Presley in Zomer met Art Bekijk deze video »
TV :
Ik Weet Er Alles Van!: figurant GTST heeft moeite met namen personages

Ronald doet mee aan de quiz Ik Weet Er Alles Van!. Er komt op een gegeven moment een vraag over de namen van personages uit de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Nu blijkt dat Ronald edelfigurant is bij de soap en dus regelmatig op de set te vinden is. Maar of hij ook daadwerkelijk de namen weet is de grote vraag…

Ik Weet Er Alles Van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Ik Weet Er Alles Van! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Weet Er Alles Van!: figurant GTST heeft moeite met namen personages of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV