Braziliaanse priester van podium geduwd door vrouw

Braziliaanse priester van podium geduwd door vrouw

Braziliaanse priester van podium geduwd door vrouw Tijdens een grote mis bij een jongerenbijeenkomst in Brazilië is een priester van het podium geduwd door een vrouw. De vrouw bleek langs de beveiliging te zijn geglipt. Eenmaal op het podium werd Marcelo Rossi keihard geduwd. Hij bleef ongedeerd. Bekijk de beelden hierboven Bekijk ook Vanavond in Pauw: Theo Hiddema, Philip Freriks en homoseksuele priester Pierre Valkering Bekijk deze video » Geschorste homopriester Pierre Valkering deelt zijn toekomstvisie Bekijk deze video »
Viral :

Tijdens een grote mis bij een jongerenbijeenkomst in Brazilië is een priester van het podium geduwd door een vrouw. De vrouw bleek langs de beveiliging te zijn geglipt. Eenmaal op het podium werd Marcelo Rossi keihard geduwd. Hij bleef ongedeerd.

Bekijk de beelden hierboven

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Braziliaanse priester van podium geduwd door vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: beveiliging, marcelo, vrouw, priester, podium, video

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.