Roxeanne Hazes onthult dat ze al op haar 13e werd ontmaagd

Roxeanne Hazes onthult dat ze al op haar 13e werd ontmaagd

Roxeanne Hazes onthult dat ze al op haar 13e werd ontmaagd Roxeanne Hazes was in de uitzending van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren van afgelopen zondag (14 juli) te gast. Daar voerde ze openhartige gesprekken met Tim den Besten: "Ik was dertien toen ik ontmaagd werd. Ik was echt heel jong." Geleefd door NederlandVolgens Hazes had het voor een deel te maken met het feit dat haar vader overleed toen ze pas elf was. Vervolgens werd de familie Hazes, inclusief de kinderen, "geleefd door Nederland". Daardoor was ze naar eigen zeggen al veel 'verder' dan de meeste meisjes van haar leeftijd. Bekijk het hele fragment hierboven. Tim den Besten en Roxeanne Hazes over nieuwe seizoen Tims ^ Tent Bekijk deze video » Roxeanne Hazes stuurt "heel veel naaktfoto's" naar verloofde Erik Bekijk deze video »
TV :

Roxeanne Hazes was in de uitzending van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren van afgelopen zondag (14 juli) te gast. Daar voerde ze openhartige gesprekken met Tim den Besten: "Ik was dertien toen ik ontmaagd werd. Ik was echt heel jong."

Geleefd door Nederland
Volgens Hazes had het voor een deel te maken met het feit dat haar vader overleed toen ze pas elf was. Vervolgens werd de familie Hazes, inclusief de kinderen, "geleefd door Nederland". Daardoor was ze naar eigen zeggen al veel 'verder' dan de meeste meisjes van haar leeftijd.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes onthult dat ze al op haar 13e werd ontmaagd of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, uitzending, tent, sterren, zondag, fragment, video, roxeanne hazes, kinderen, meisjes, tim den besten, vader, familie, leeftijd

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.