55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten

55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten

55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten De 55-jarige Rob van Eijk werd donderdag 4 juli doodgeschoten in zijn woonplaats Houten. De politie is op zoek naar tips die kan leiden naar de aanhouding van de verdachten. Rob van Eijk was samen met zijn vrienden wat aan het drinken met zijn vriendin. Vervolgens is hij naar zijn auto gelopen en ingestapt. Toen hij eenmaal zat en zijn vriendin plaats nam aan de bestuurderskant van de auto, werd Rob van Eijk van dichtbij neergeschoten. Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gezin gewelddadig overvallen in Osdorp in Amsterdam Bekijk deze video » Verband aanslagen op bedrijven in Den Haag Bekijk deze video »
TV :
55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten

De 55-jarige Rob van Eijk werd donderdag 4 juli doodgeschoten in zijn woonplaats Houten. De politie is op zoek naar tips die kan leiden naar de aanhouding van de verdachten.

Rob van Eijk was samen met zijn vrienden wat aan het drinken met zijn vriendin. Vervolgens is hij naar zijn auto gelopen en ingestapt. Toen hij eenmaal zat en zijn vriendin plaats nam aan de bestuurderskant van de auto, werd Rob van Eijk van dichtbij neergeschoten.

Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV