Heftige beelden: Australische toeristen aangevallen door olifant

Heftige beelden: Australische toeristen aangevallen door olifant

Heftige beelden: Australische toeristen aangevallen door olifant Tijdens een safari in Zuid-Afrika kreeg een groep Australische toeristen de schrik van hun leven. Een woedende olifant bestormde de jeep waarin ze zich bevonden en deelde een aantal flinke beuken uit. Het is niet bekend hoe het met de toeristen is afgelopen, maar naar verwachting konden ze zich uiteindelijk in veiligheid brengen. Prins Harry onder vuur vanwege vastgebonden olifant Bekijk deze video »
Buitenland :

Tijdens een safari in Zuid-Afrika kreeg een groep Australische toeristen de schrik van hun leven. Een woedende olifant bestormde de jeep waarin ze zich bevonden en deelde een aantal flinke beuken uit. Het is niet bekend hoe het met de toeristen is afgelopen, maar naar verwachting konden ze zich uiteindelijk in veiligheid brengen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Australische toeristen aangevallen door olifant of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: olifant, veiligheid, zuid afrika, afrika, toeristen, safari, jeep, video, heftige beelden

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.