Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd. ResearchHet draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen. BioptOok is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken. Nog één deelVolgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien. :[broadcast:videos](ids:"88938,85567,84633" title:"")
Uitzending :

In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd.

Research
Het draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen.

Biopt
Ook is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken.

Nog één deel
Volgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien.

:[broadcast:videos](ids:"88938,85567,84633" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Helden van Het Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV