Tweede aflevering Helden van het Máxima gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede aflevering Helden van het Máxima gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Helden van Het Máxima: onderzoek naar kanker

Tweede aflevering Helden van het Máxima gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd. ResearchHet draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen. BioptOok is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken. Nog één deelVolgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien. De hoogtepunte van Utopia van deze week: flinke discussie en een bezoek aan het ziekenhuis Bekijk deze video » Nederlandse ex-judoka Kim Akker overleden na gasexplosie Mexico Bekijk deze video » Joëlle Witschge opgenomen in ziekenhuis Zuid-Korea: "De hele auto zat onder het bloed" Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van Helden van het Máxima gemist? In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd.

Research
Het draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen.

Biopt
Ook is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken.

Nog één deel
Volgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien.

Bekijk deze aflevering van Helden van het Máxima hier terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweede aflevering Helden van het Máxima gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ziekenhuis, onderzoek, nederland, uitzending, leiden, prinses, zeilen, documentaire, kanker, koen, documentaireserie, samenwerking, onderzoeker, achter de schermen, verpleegkundige, research, opgezet, genezen, neuroblastoom, genezing, kinderen, zorg, schermen, molenaar, dood, doel, aflevering 2

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.