Mark Rutte klijgt een flinke klap van Donald Trump in het Witte Huis

Mark Rutte klijgt een flinke klap van Donald Trump in het Witte Huis

Mark Rutte klijgt een flinke klap van Donald Trump in het Witte Huis Mark Rutte is voor de tweede keer op bezoek in het Witte Huis, waar hij op de koffie gaat bij de Amerikaanse president Donald Trump. Trump zegt dat ze vrienden zijn geworden, maar blijkbaar hoort het uitdelen van een flinke klap daar ook bij. Grote eerNadat Trump heeft gezegd dat het een grote eer is dat hij Rutte mag ontvangen en het traditionele handdruk-fotomoment achter de rug is, geeft de Amerikaanse president de Nederlandse premier een flinke klap op zijn been. Rutte lijkt het niet erg te vinden. Aan het van het persmoment kan Trump het bovendien niet nalaten een sneer uit te delen aan de Nederlandse minister-president. Bekijk het hele fragment hierboven. Donald Trump op grond Noord-Korea als eerste Amerikaanse president ooit Bekijk deze video » Ivanka Trump wordt keihard genegeerd door Theresa May en Emmanuel Macron Bekijk deze video » Ook prins Andrew en Trump in problemen door seksschandaal Jeffrey Epstein? Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte klijgt een flinke klap van Donald Trump in het Witte Huis

Mark Rutte is voor de tweede keer op bezoek in het Witte Huis, waar hij op de koffie gaat bij de Amerikaanse president Donald Trump. Trump zegt dat ze vrienden zijn geworden, maar blijkbaar hoort het uitdelen van een flinke klap daar ook bij.

Grote eer
Nadat Trump heeft gezegd dat het een grote eer is dat hij Rutte mag ontvangen en het traditionele handdruk-fotomoment achter de rug is, geeft de Amerikaanse president de Nederlandse premier een flinke klap op zijn been. Rutte lijkt het niet erg te vinden. Aan het van het persmoment kan Trump het bovendien niet nalaten een sneer uit te delen aan de Nederlandse minister-president.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte klijgt een flinke klap van Donald Trump in het Witte Huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV