Wendy van Dijk gaat Flirty Dancing presenteren op SBS

Wendy van Dijk gaat Flirty Dancing presenteren op SBS

Wendy van Dijk gaat Flirty Dancing presenteren op SBS Wendy van Dijk heeft als één van de velen de overstap gemaakt naar Talpa, waar ze als presentatrice aan de slag gaat voor SBS 6. Ze doet er nog een beetje geheimzinnig over, maar haar eerste presentatieklus is het nieuwe programma Flirty Dancing. Verboden te pratenIn het nieuwe programma, dat is overgewaaid uit Engeland, is het verboden om met elkaar te praten. De stellen mogen elkaar alleen beoordelen op de danskunsten. Verder zit Van Dijk ook midden in de opnames van Superkids, de talentenjacht voor kinderen. Dat programma keert dit najaar terug op SBS 6 en presenteert ze samen met Johnny de Mol. Daarnaast is ze druk bezig met Dance, Dance, Dance. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk fotoshoot Wendy van Dijk en Linda de Mol Bekijk deze video » Zo worden Wendy van Dijk, Chantal Janzen en Jan Smit oud Bekijk deze video » Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan weer samenwerken voor Superkids Bekijk deze video »
TV :
Wendy van Dijk gaat Flirty Dancing presenteren op SBS

Wendy van Dijk heeft als één van de velen de overstap gemaakt naar Talpa, waar ze als presentatrice aan de slag gaat voor SBS 6. Ze doet er nog een beetje geheimzinnig over, maar haar eerste presentatieklus is het nieuwe programma Flirty Dancing.

Verboden te praten
In het nieuwe programma, dat is overgewaaid uit Engeland, is het verboden om met elkaar te praten. De stellen mogen elkaar alleen beoordelen op de danskunsten. Verder zit Van Dijk ook midden in de opnames van Superkids, de talentenjacht voor kinderen. Dat programma keert dit najaar terug op SBS 6 en presenteert ze samen met Johnny de Mol. Daarnaast is ze druk bezig met Dance, Dance, Dance.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk gaat Flirty Dancing presenteren op SBS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV