Matthijs de Ligt gepresenteerd bij Juventus: "Leren van Buffon en Ronaldo"

Matthijs de Ligt gepresenteerd bij Juventus: "Leren van Buffon en Ronaldo"

Matthijs de Ligt gepresenteerd bij Juventus: "Leren van Buffon en Ronaldo" Eindelijk is alles in kannen en kruiken. Matthijs de Ligt heeft de overstap naar Juventus gemaakt voor een bedrag van 75 miljoen euro. Eén van de redenen om naar de Italiaanse topclub te vertrekken is de ervaring van spelers als Gianluigi Buffon en Cristiano Ronaldo, waar de jonge verdediger naar eigen zeggen veel van kan leren. Verdediging is heiligZoals bij de meeste voetbalvolgers wel bekend is, is de verdediging in de Italiaanse competitie heilig. "In Italië draait alles om het verdedigen. Laat ik nou net een verdediger zijn," grapt De Ligt dan ook over zijn keuze. Waar hij eerder al Buffon en Ronaldo noemde, kan ook een verdediger als Giorgio Chiellini hem de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Bekijk het hele fragment hierboven. Matthijs de Ligt bedankt Ajax-fans in prachtige video Bekijk deze video » Matthijs de Ligt in Turijn: "Ik ben erg blij om hier te zijn" Bekijk deze video » Johan Derksen kraakt overgang Matthijs de Ligt: "Heel jammer en onverstandig" Bekijk deze video »
Voetbal :
Matthijs de Ligt gepresenteerd bij Juventus: "Leren van Buffon en Ronaldo"

Eindelijk is alles in kannen en kruiken. Matthijs de Ligt heeft de overstap naar Juventus gemaakt voor een bedrag van 75 miljoen euro. Eén van de redenen om naar de Italiaanse topclub te vertrekken is de ervaring van spelers als Gianluigi Buffon en Cristiano Ronaldo, waar de jonge verdediger naar eigen zeggen veel van kan leren.

Verdediging is heilig
Zoals bij de meeste voetbalvolgers wel bekend is, is de verdediging in de Italiaanse competitie heilig. "In Italië draait alles om het verdedigen. Laat ik nou net een verdediger zijn," grapt De Ligt dan ook over zijn keuze. Waar hij eerder al Buffon en Ronaldo noemde, kan ook een verdediger als Giorgio Chiellini hem de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt gepresenteerd bij Juventus: "Leren van Buffon en Ronaldo" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV