Elisa uit Spaanse Dorp Polopos over andere deelnemers: "Dat komt slinks over"

Elisa uit Spaanse Dorp Polopos over andere deelnemers: "Dat komt slinks over"

<em>Elisa</em> uit <em>Spaanse Dorp Polopos</em> over andere deelnemers: &quot;Dat komt slinks over&quot; Elisa en haar schoondochter uit Het Spaanse Dorp Polopos hebben een verrassingscadeau voor Mark en Donna, omdat ze voor het eerst gaan samenwonen. Elisa is blij met het jonge stel: "Ze kijken je recht aan in je ogen. De anderen doen dat niet. Dat komt een beetje slinks over." Bekijk het hele fragment hierboven. Het Spaanse Dorp: Polopos is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spaanse Dorp Polopos: Juani heeft onepack maar wil sixpack Bekijk deze video » Spaanse Dorp Polopos: John zoekt frikandel en halve haan Bekijk deze video »
TV :
Elisa uit Spaanse Dorp Polopos over andere deelnemers: "Dat komt slinks over"

Elisa en haar schoondochter uit Het Spaanse Dorp Polopos hebben een verrassingscadeau voor Mark en Donna, omdat ze voor het eerst gaan samenwonen. Elisa is blij met het jonge stel: "Ze kijken je recht aan in je ogen. De anderen doen dat niet. Dat komt een beetje slinks over." Bekijk het hele fragment hierboven.

Het Spaanse Dorp: Polopos is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Elisa uit Spaanse Dorp Polopos over andere deelnemers: "Dat komt slinks over" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen