Officiële trailer nieuwe Netflix-serie Unbelievable

Officiële trailer nieuwe Netflix-serie Unbelievable

Officiële trailer nieuwe Netflix-serie Unbelievable Unbelievable is een op ware gebeurtenissen gebasseerde serie van een tiener die aangifte doet van verkrachting maar deze later weer intrekt. Een paar straten verder doen twee vrouwelijke rechercheurs onderzoek naar de aanklachten en proberen de waarheid boven tafel te krijgen. Unbelievable is gebasseerd op The Marshall Project, het ProPublica Pulitzerprijs winnende artikel 'An Unbelievable Story of Rape' van T. Christian Miller en Ken Armstrong, en de radio-aflevering 'Anatomy of Doubt' van This American Life Bekijk de trailer van de film hierboven. Bekijk ook Trailer nieuwe Netflix-film The Red Sea Diving Resort Bekijk deze video » La Casa de Papel 3 staat nu op Netlfix. Bekijk beelden van de première. Bekijk deze video »
Trailer :
Officiële trailer nieuwe Netflix-serie Unbelievable

Unbelievable is een op ware gebeurtenissen gebasseerde serie van een tiener die aangifte doet van verkrachting maar deze later weer intrekt. Een paar straten verder doen twee vrouwelijke rechercheurs onderzoek naar de aanklachten en proberen de waarheid boven tafel te krijgen. Unbelievable is gebasseerd op The Marshall Project, het ProPublica Pulitzerprijs winnende artikel 'An Unbelievable Story of Rape' van T. Christian Miller en Ken Armstrong, en de radio-aflevering 'Anatomy of Doubt' van This American Life

Bekijk de trailer van de film hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Officiële trailer nieuwe Netflix-serie Unbelievable of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV