Nieuwe trailer: Nederlandse thriller Instinct met Carice van Houten en Marwan Kenzari

Nieuwe trailer: Nederlandse thriller Instinct met Carice van Houten en Marwan Kenzari

Nieuwe trailer: Nederlandse thriller <em>Instinct</em> met Carice van Houten en Marwan Kenzari September Film Distribution heeft de eerste trailer van de Nederlandse psychologische thriller Instinct vrijgegeven. De film is het regiedebuut van Halina Reijn en bevat hoofdrollen van Carice van Houten en Marwan Kenzari, die op dit moment ook hoge ogen gooien in Hollywood. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies. Over macht en manipulatieCarice van Houten (Game of Thrones) speelt in Instinct Nicoline, een psychologe in een tbs-kliniek die verstrikt raakt in een machtsspel met haar cliënt Idris. Idris, gespeeld door Marwan Kenzari (Aladdin), staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Nicoline is sceptisch en probeert zijn verlof te verhinderen, waardoor Idris langzaam transformeert in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Instinct draait vanaf 3 oktober 2019 in de Nederlandse bioscopen. Emotionele Carice van Houten bij afscheid Game of Thrones Bekijk deze video » Acteurs uit Aladdin over nieuwe Disney-blockbuster: "Marwan Kenzari is knap!" Bekijk deze video »
Trailer :
Nieuwe trailer: Nederlandse thriller Instinct met Carice van Houten en Marwan Kenzari

September Film Distribution heeft de eerste trailer van de Nederlandse psychologische thriller Instinct vrijgegeven. De film is het regiedebuut van Halina Reijn en bevat hoofdrollen van Carice van Houten en Marwan Kenzari, die op dit moment ook hoge ogen gooien in Hollywood.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Over macht en manipulatie
Carice van Houten (Game of Thrones) speelt in Instinct Nicoline, een psychologe in een tbs-kliniek die verstrikt raakt in een machtsspel met haar cliënt Idris. Idris, gespeeld door Marwan Kenzari (Aladdin), staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Nicoline is sceptisch en probeert zijn verlof te verhinderen, waardoor Idris langzaam transformeert in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag.

Instinct draait vanaf 3 oktober 2019 in de Nederlandse bioscopen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe trailer: Nederlandse thriller Instinct met Carice van Houten en Marwan Kenzari of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV