Reactie Geraint Thomas: "Kruijswijk is erg sterk"

Reactie Geraint Thomas: "Kruijswijk is erg sterk"

Reactie Geraint Thomas: "Kruijswijk is erg sterk" Geraint Thomas, tot voor kort (en misschien nog steeds) kopman van Team Ineos, is onder de indruk van de rijstijl van Steven Kruijswijk: "Kruijswijk is ontzettend sterk. Het wordt, als hij het volhoudt, echt een geduchte tegenstander voor de eindoverwinning. Zijn team is ook goed, daar moeten we ook rekening mee houden." Bekijk alles over de Tour de France 2019. Simon Yates wint etappe 15 van Tour de France 2019 Bekijk deze video » Samenvatting etappe 15 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Reactie Geraint Thomas: "Kruijswijk is erg sterk"

Geraint Thomas, tot voor kort (en misschien nog steeds) kopman van Team Ineos, is onder de indruk van de rijstijl van Steven Kruijswijk: "Kruijswijk is ontzettend sterk. Het wordt, als hij het volhoudt, echt een geduchte tegenstander voor de eindoverwinning. Zijn team is ook goed, daar moeten we ook rekening mee houden."

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reactie Geraint Thomas: "Kruijswijk is erg sterk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV