Britt Dekker aangeslagen na heftig nieuws

Britt Dekker aangeslagen na heftig nieuws

Britt Dekker aangeslagen na heftig nieuws Presentatrice Britt Dekker is enorm verdrietig nadat ze van haar dierenarts heeft gehoord dat haar paard Vito mag nooit meer mee kan doen aan shows en wedstrijden. Een paar maanden geleden gleed het paard uit in de wei en de consequenties van die val blijken groter dan gehoopt. Helaas zal hij niet meer de oude worden. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook The Lion King maakt plaats voor nieuwe musical Anastasia Bekijk deze video » André Rieu in tranen bij 100e concert Vrijthof Maastricht Bekijk deze video »
TV :
Britt Dekker aangeslagen na heftig nieuws

Presentatrice Britt Dekker is enorm verdrietig nadat ze van haar dierenarts heeft gehoord dat haar paard Vito mag nooit meer mee kan doen aan shows en wedstrijden. Een paar maanden geleden gleed het paard uit in de wei en de consequenties van die val blijken groter dan gehoopt. Helaas zal hij niet meer de oude worden. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker aangeslagen na heftig nieuws of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV