MAX Vakantieman: Bizarre dashcambeelden rijgedrag valetparkingbedrijf Schiphol

MAX Vakantieman: Bizarre dashcambeelden rijgedrag valetparkingbedrijf Schiphol

MAX Vakantieman: Bizarre dashcambeelden rijgedrag valetparkingbedrijf Schiphol Er zijn bizarre beelden opgedoken van een valetparkingbedrijf dat op Schiphol opereert. In de video is te zien hoe er met de auto van een klant gereden wordt. De medewerker van het bedrijf heeft zo'n 5000 euro schade toegebracht aan de auto van de ongelukkige vakantieganger. Bekijk de beelden van Omroep MAX hierboven. Bekijk ook MAX Vakantieman gemist? Weten toeristen wel waar Kinderdijk ligt? Bekijk deze video » MAX Vakantieman gemist? Weten de Amsterdamse toeristen waar ze zijn? Bekijk deze video »
TV :

Er zijn bizarre beelden opgedoken van een valetparkingbedrijf dat op Schiphol opereert. In de video is te zien hoe er met de auto van een klant gereden wordt. De medewerker van het bedrijf heeft zo'n 5000 euro schade toegebracht aan de auto van de ongelukkige vakantieganger.

Bekijk de beelden van Omroep MAX hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MAX Vakantieman: Bizarre dashcambeelden rijgedrag valetparkingbedrijf Schiphol of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: schade, auto, nederland, uitzending, groen, omroep, publieke omroep, gemist, droomhuis, heel holland bakt, achter de schermen, npo, uitzending gemist, holland, dashcam, erica, omroep max, video, gezocht, schermen, herman van der zandt, wasstraat, carrie ten napel, erica terpstra, jeroen van inkel, martine van os, sybrand niessen, tineke de nooij, bed, 5.000, npo 1, droomhuis gezocht, vakantieman, rijgedrag, tijd voor max, we zijn er bijna!, Voor uitzending, MAX vakantieman

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.