Canadese tieners pleegden waarschijnlijk zelfmoord

Canadese tieners pleegden waarschijnlijk zelfmoord

Canadese tieners pleegden waarschijnlijk zelfmoord Het Canadese duo werd internationaal bekend vanwege de drie moorden die ze pleegden. Ze brachten een stelletje en een oudere man om het leven. Vervolgens gingen de twee er vandoor. Na een grote klopjacht werden de lichamen van de twee jongeren gevonden. Hoogstwaarschijnlijk hebben de twee zelfmoord gepleegd. Bekijk de video van NOSStories hierboven. Heb jij hulp nodig? Neem dan contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113.nl of via 0900 0113 (24/7 bereikbaar). Grote zoekactie naar Canadees moordduo Bekijk deze video » Lichamen Canadese moordtieners gevonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Canadese tieners pleegden waarschijnlijk zelfmoord

Het Canadese duo werd internationaal bekend vanwege de drie moorden die ze pleegden. Ze brachten een stelletje en een oudere man om het leven. Vervolgens gingen de twee er vandoor. Na een grote klopjacht werden de lichamen van de twee jongeren gevonden. Hoogstwaarschijnlijk hebben de twee zelfmoord gepleegd.

Bekijk de video van NOSStories hierboven.

Heb jij hulp nodig? Neem dan contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113.nl of via 0900 0113 (24/7 bereikbaar).

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Canadese tieners pleegden waarschijnlijk zelfmoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV