Peter R. de Vries en Huib Modderkolk over moordzaken: "Je telefoon kan alles zien"

Peter R. de Vries en Huib Modderkolk over moordzaken: "Je telefoon kan alles zien"

Peter R. de Vries en Huib Modderkolk over moordzaken: "Je telefoon kan alles zien" Onze smartphone verzameld ongelofelijk veel data. Dat kan moordzaken oplossen, maar heeft ook een keerzijde. "We leveren ook een deel van onze autonomie en anonimiteit in", zegt Huib Modderkolk van de Volkskrant. Volgens Peter R. de Vries is het prijsgeven van informatie door de komst van de smartphone "een fact of life" geworden. Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries over boerkaverbod: 'Principieel op tegen' Bekijk deze video » Peter R. de Vries vindt aandacht voor Hongaarse drugszaak overdreven Bekijk deze video »
Talkshow :
Peter R. de Vries en Huib Modderkolk over moordzaken: "Je telefoon kan alles zien"

Onze smartphone verzameld ongelofelijk veel data. Dat kan moordzaken oplossen, maar heeft ook een keerzijde. "We leveren ook een deel van onze autonomie en anonimiteit in", zegt Huib Modderkolk van de Volkskrant. Volgens Peter R. de Vries is het prijsgeven van informatie door de komst van de smartphone "een fact of life" geworden.

Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries en Huib Modderkolk over moordzaken: "Je telefoon kan alles zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV