Vanavond op tv: Champions League, TV Toppers, start Box 21, film 300 en meer

Vanavond op tv: Champions League, TV Toppers, start Box 21, film 300 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 15 augustus

Kijktip :

Vrijwel iedere tv-kijkers kan vanavond zijn of haar hart ophalen, want er is van alles te zien op televisie. Van een Champions League-voetbalwedstrijd tot TV Toppers, van een heftige actiefilm tot de nieuwe serie Box 21 of het Megapiratenfestijn. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 15 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: 300

Veronica
20:00 uur

300 is een actie- en oorlogsfilm uit 2006, deze is gebaseerd op een strip van Frank Miller en Lynn Varley. Die strip is op zijn beurt gebaseerd op de film The 300 Spartans uit 1962. Onder anderen Gerard Butler, Lena Headey en David Wenham spelen een hoofdrol in deze film. In 480 voor Christus heeft de koning van Sparta leiding in de slag om Thermopylae. Hij gaat hier samen met zijn troepen de strijd aan tegen de opkomende Perzen. Deze confrontatie zal leiden tot 's werelds eerste democratie.


Live: Manchester City - Olympique Lyon

SBS 6
20:30 uur

Vanavond kun je weer genieten van de mooie Champions Leaguewedstrijd Manchester City - Olympique Lyon in de kwartfinale. Een week geleden bereikten beide clubs deze fase van het prestigieuze toernooi. Manchester City versloeg Real Madrid en Lyon was over twee duels te sterk voor Juventus. De kwartfinale gaat over één duel in Lissabon tijdens het 'finaletoernooi' van de Champions League. Vanaf 21:00 uur kun je het live verslag zien, daarvoor is de voorbeschouwing al te volgen.


Nieuw: Box 21

NPO 3
20:30 uur

Vanaf vanavond is de Zweedse thrillerserie Box 21 drie zaterdagen om 20:25 uur te zien op NPO 3. De serie gaat over Lidia, een jonge serveerster uit Roemenië. Als haar nieuwe vriendje haar meeneemt naar Zweden, dwingt hij haar te werken in de prostitutie. Lidia is echter geen vrouw die zich zomaar onder de duim laat houden. In een ander deel van Stockholm verwacht politieagent Ewert Grens zijn eerste kindje met zijn partner Anni. Als hij crimineel Jochum Lang tegenkomt, wordt zijn leven overhoop gegooid. Zo kruist het pad van Lidia dat van Ewert.


TV-Toppers: Irene Moors & Daan Boom

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met tv-makers Irene Moors en Daan Boom herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. Irene Moors is nu vooral bekend van De TV Kantine, maar werd in de jaren negentig bij het grote publiek bekend door haar wekelijkse programma Telekids. Daan maakt een kinderprogramma en is bekend van zijn eigen bedachte programma Streetlab. De gasten van vanavond hebben veel met elkaar gemeen: beide zijn gek op verkleedpartijen en typetjes. Er valt vanavond veel te lachen, want humor op tv vinden Irene en Daan allebei belangrijk. Het vaste kijkerspanel, met de professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, kijkt gezellig mee.


Concert: Mega Piraten Festijn 2019

NPO 1
21:30 uur

Vandaag wordt een registratie van het Megapiratenfestijn in GelreDome van afgelopen december 2019 uitgezonden. Tijdens het muziekfeest zijn optredens te zien van onder anderen Gerard Joling, Tino Martin, Frans Bauer, Snollebollekes, Jannes en Jeroen van der Boom. Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem om erbij te zijn. Het Megapiratenfestijn wordt ook wel 'Europa's grootste meezingfeest' genoemd.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Champions League, TV Toppers, start Box 21, film 300 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV