Fascinerende thriller Unbreakable zaterdag 11 september te zien op Veronica

Fascinerende thriller Unbreakable zaterdag 11 september te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Een jaar nadat regisseur M. Night Shyamalan een wereldhit scoorde met de film The Sixth Sense trommelde hij hoofdrolspeler Bruce Willis weer op voor een fascinerend vervolg: Unbreakable. Het werd opnieuw een boeiende en bijzondere thriller. De film is zaterdag te zien op Veronica en je kunt Unbreakable streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Veiligheidsagent David Dunn overleeft op miraculeuze wijze als enige een treinramp zonder er zelfs maar een schrammetje aan over te houden. Voor de 131 andere passagiers was het ongeval fataal. Kort daarop wordt hij benaderd door de mysterieuze stripboekhandelaar Elijah Price. Deze zonderlinge en broze figuur laat Davids leven op zijn grondvesten schudden met een mogelijke verklaring voor dit wonder. David komt door Elijahs geheimzinnige toespelingen achter de betekenis van zijn leven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Net als in The Sixth Sense begeeft regisseur Shyamalan zich met Unbreakable opnieuw op bovennatuurlijk terrein. Het levert een fascinerende film op, die iets moeilijker te verteren was dan zijn voorganger; Unbreakable was niet zo'n groot succes als The Sixth Sense, maar bracht niettemin ruim 275 miljoen dollar op. Bruce Willis maakt opnieuw indruk in de hoofdrol en laat zien dat hij wel degelijk een uitstekende acteur is en ook de rest van de cast laat uitstekend werk zien.

Cast
Naast Bruce Willis (Looper) en Samuel L. Jackson (The Hateful Eight) zijn ook Robin Wright (Wonder Woman) en Spencer Treat Clark (Mystic River) te zien in Unbreakable. Deze film is geregisseerd door M. Night Shyamalan (Old).

Unbreakable (2000) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is zaterdag 11 september om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: mysterie, thriller. Speelduur: 106 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende thriller Unbreakable zaterdag 11 september te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier