Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Senior, start De geniale vriendin seizoen 2

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Senior, start De geniale vriendin seizoen 2
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 augustus

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen gaat dit weekend van start en op RTL 4 wordt dat gevierd met de terugkeer van een kijkcijferkanon: The Voice Senior. Verder onder meer de start van het tweede seizoen van de dramaserie De geniale vriendin op NPO 2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: The Voice Senior

RTL 4
20:00 uur

Vanaf vanavond is de talentenjacht The Voice Senior weer terug op RTL 4. De komende vrijdagen gaan de coaches wekelijks op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Gerard Joling keert dit derde seizoen terug als coach in The Voice Senior, als opvolger van Marco Borsato. Hij was er in het eerste seizoen ook al bij. Toen met Gordon naast hem. Verder zijn Frans Bauer, Angela Groothuizen en Ilse DeLange zijn er dit jaar weer bij.


Nieuw: Sue Perkins: Along the US-Mexico Border

NPO 3
20:30 uur

In de tweedelige reportageserie Sue Perkins: Along the US-Mexico Border begint de Britse programmamaker Sue Perkins aan een reis langs de meer dan 3000 kilometer lange grens tussen Mexico en de Verenigde Staten, een van de meest controversiële grenzen van de wereld. Ze reist van de Mexicaanse grensstad Tijuana aan de Stille Oceaan naar Matamoros in het uiterste noordoosten van Mexico, om de bewoners van het grensland te ontmoeten.


Scifi-thriller: Inception

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de briljante film Inception uit. Dom Cobb is een ware meester op het gebied van 'extraction': het stelen van waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen die in de droomfase verkeren. Cobb krijgt de kans zijn oude leven weer terug te krijgen, in ruil voor het uitvoeren van een vrijwel onmogelijke 'inception'. Cobb en zijn team van specialisten moeten deze keer geen idee stelen, maar het juist in iemands brein plaatsen.


Terug: Bed & Breakfast

NPO 1
20:35 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. Elke aflevering testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn onder anderen Inge en Guy te zien. Zij leerden elkaar kennen tijdens de zoektocht van Inge naar een pand om een b&b te beginnen. In de woonplaats van Guy, in Gelderland, vonden ze een geschikte plek waar ruimte was voor een aantal themakamers, inclusief 3D geprinte wc-rolhouders.


Nieuw: De Geniale Vriendin seizoen 2

NPO 2
22:15 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe, tweede seizoen van de Italiaanse dramaserie De geniale vriendin elke vrijdag rond 22:15 te zien op NPO 2. Seizoen twee, met als ondertitel 'De nieuwe achternaam' gaat verder waar het eerste seizoen was gebleven en volgt de twee vriendinnen vanaf hun zestiende tot halverwege hun turbulente twintiger jaren. De tegenpolen Lila en Elena worden volwassen vrouwen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Senior, start De geniale vriendin seizoen 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier