Nieuw actualiteitenprogramma Dit vindt Nederland! start maandag op SBS6

Nieuw actualiteitenprogramma Dit vindt Nederland! start maandag op SBS6
Gewone burgers laten stem horen

Kijktip :

Vanaf maandag 31 augustus is het nieuwe actualiteitenprogramma Dit vindt Nederland! elke werkdag te zien op SBS6. In dit programma, dat wordt gepresenteerd door strafrechtadvocate Natacha Harlequin, krijgen gewone Nederlanders de kans om hun stem te laten horen.

Dit vindt Nederland! gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Stellingen
In elke uitzending krijgen de mensen in de studio enkele actuele stellingen voorgelegd, die dagelijks worden gepeild door onderzoeksbureau Motivaction. De stellingen vormen de basis van het programma, waarin mensen uit de praktijk (de Nederlandse werkvloer) aan het woord komen en discussiëren met elkaar.

Duiding
Er komen een aantal krachtige persoonlijkheden aan het woord, die niet op hun mondje zijn gevallen en een duidelijke mening hebben. Om het gesprek toch enigszins in goede banen te leiden is Natacha Harlequin ingeschakeld als presentatrice en gespreksleider. Verder is ook Mart Grol te zien in Dit vindt Nederland!; hij duidt de mening van Nederlanders aan de hand van de onderzoeksresultaten.

Het nieuwe programma Dit vindt Nederland! is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 18.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Dit vindt Nederland! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV