Dit zijn alle deelnemers aan jubileumseizoen Wie is de Mol?

Dit zijn alle deelnemers aan jubileumseizoen Wie is de Mol?
Speciale editie in Florence vanaf 5 augustus op NPO 1

Nieuws :

Op zaterdag 5 september gaat het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol? van start op NPO 1. De nieuwe editie is opgenomen in Florence, Italië. Welke oude WIDM-deelnemers krijgen een tweede kans? Gids.tv zet ze op een rij.

De kandidaten

AVROTROS heeft de BN'ers nog niet bekend te maken voordat de uitzending is gestart. De volgende BN'ers zijn tijdens de eerste uitzending bekend gemaakt:

Nikkie de Jager

Vlogger, make-up artieste

Peggy Vrijens

Stemactrice

Horace Cohen

Presentator

Tina de Bruin

Actrice, bekend van onder meer Kopspijkers en Kees en co.

Ron Boszhard

Presentator

Jeroen Kijk in de Vegte

Radio-dj, voice-over

Ellie Lust

Presentatrice, oud-politiewoordvoerder

Patrick Martens
Tygo Gernandt

Acteur, presentator

Wat weten we al over de kandidaten jubileumseizoen?

 • Nikkie de Jager
  Nikkie was in 2019 deelnemer, tijdens het seizoen waarin Merel Westrik de Mol bleek te zijn. Helaas kwam ze vanwege vreselijke familieomstandigheden niet ver in het seizoen: zij maakte bewust een aantal fouten in de test. De YouTuber en make-up artieste krijgt dus een terechte tweede kans.

 • Peggy Vrijens
  Je gelooft het bijna niet, maar het is alweer veertien (!) jaar geleden dat Peggy meedeed. In het zesde seizoen was Milouska Meulens de Mol, Peggy viel in de halve finale af. Het is al een periode een beetje stil rond de actrice, dus misschien krijgt ze een algehele tweede kans.

 • Horace Cohen
  Horace Cohen heeft een grote stempel op het programma gedrukt: Hij introduceerde in 2011 de term "trust nobody", dat tot op de dag van vandaag in de leader te horen is. Hij ging in zijn seizoen roemloos te onder door in de tweede aflevering al af te vallen. Patrick Stoof bleek de Mol.

 • Tina de Bruin
  De meest recente deelnemer van het stel is Tina de Bruin. De klungel van het twintigste seizoen viel in de tweede aflevering al af. De winnaar van het seizoen was Buddy Vedder, Rob Dekay was de mol.

 • Ron Boszhard
  Misschien wel de allertreurigste Molkandidaat ooit: zo staat Ron Boszhard bekend. De deelnemer aan het 18e seizoen kwam nooit aan in het land van aankomst, had zijn mede-kandidaten nooit gezien en werd het nog erger toen die mede-kandidaten tegen zijn terugkomst stemde. Hij krijgt gelukkig een tweede kans.

 • Jeroen Kijk in de Vegte
  Radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte deed mee in het zeventiende seizoen en vloog er als vijfde uit. Kijk in de Vegte is na zijn deelname nog enthousiaster over de Mol dan tijdens zijn deelname, alleen had hij de Mol geen enkele keer goed. Thomas Cammaert was de Mol.

 • Ellie Lust
  Net als Horace Cohen heeft ook Ellie Lust iets aan het WIDM-woordenboek toegevoegd: etherdiscipline. Alhoewel haar vondst uitstekend was, vloog ze al als derde uit het spel. De Mol in het zestiende seizoen was Klaas van Kruistum.

 • Patrick Martens
  Tijdens het achtste seizoen van het programma greep Patrick Martens net naast een finaleplaats. Ook Martens is nog steeds een geweldige fan van het programma: Hij schuift nog regelmatig aan bij MolTalk. Dennis Weening was de Mol.

 • Nadja Hüpscher
  Ook Nadja Hüpscher was halve finalist, maar zat in een compleet verkeerde tunnel. Ze vloog er dus vlak voor de finale uit. De Mol van het zevende seizoen bleek uiteindelijk Inge Ipenburg te zijn.

 • Tygo Gernandt
  Tygo deed mee in 2014 en vloog er net voor de finale uit. Toenmalig presentator Art Rooijakkers noemde hem 'tactische Tygo', maar hij bleek de tactiek toch niet helemaal door te hebben: Susan Visser was de Mol.

Bekijk hier hoe je Wie is de Mol? volgt op tv en online.

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 september wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn alle deelnemers aan jubileumseizoen Wie is de Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier