Nieuw programma De Erfgenaam met Ruben Nicolai begint dinsdag op RTL 4

Nieuw programma De Erfgenaam met Ruben Nicolai begint dinsdag op RTL 4
Op zoek naar rechtmatige erfgenamen

Kijktip :

Ruben Nicolai is uitgegroeid tot de absolute kijkcijferkoning van RTL 4, met enorme hits als The Masked Singer, LEGO Masters en Ik weet er alles van! Vanaf dinsdag 1 september is hij weer te zien met een nieuw programma: De Erfgenaam. Hierin gaat Nicolai op zoek naar de rechtmatige erfgenamen van overleden mensen.

De Erfgenaam gemist? Kijk vanaf 1 september elke aflevering terug via Gids.tv.

Familieverhalen
Nicolai duikt in de familieverhalen achter de onbekende nalatenschappen. Dit grondige spitwerk brengt hem over de hele wereld en het levert grappige, maar ook aangrijpende en ontroerende momenten op. Nicolai en zijn team zetten alles op alles om het geld bij de rechtmatige erfgenaam te krijgen - voordat de verjaringstermijn van twintig jaar verstrijkt.

Staatskas
Na twintig jaar verdwijnt het geld namelijk in de staatskas. In de eerste aflevering gaat Nicolai op zoek naar een erfgenaam die recht heeft op een geldbedrag van ruim 13.000 euro. De rechtmatige eigenaar lijkt al jarenlang spoorloos verdwenen te zijn. Het maakt de zoektocht een stuk moeilijker. Slaagt Nicolai erin om de erfgenaam tóch te traceren?

Het nieuwe programma De Erfgenaam is vanaf dinsdag 1 september wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Erfgenaam terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De Erfgenaam met Ruben Nicolai begint dinsdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier