Vrijdag in Jinek: Gordon over Hit The Road, model Summer de Snoo (11) en meer

Vrijdag in Jinek: Gordon over Hit The Road, model Summer de Snoo (11) en meer
De gasten van vrijdag 4 september

Kijktip :

Vandaag komt Gordon langs in de studio van Jinek, om een boekje open te doen over de nieuwe SBS-show Hit The Road. Ook de 11-jarige Summer zit aan tafel om meer te vertellen over haar modellen-carrière.

De gasten in Jinek - vrijdag 4 september

  • Zaterdag gaat het nieuwe programma Hit The Road van start bij SBS. Kandidaten die plaatsnemen op de passagiersstoel in de auto van de drivers vertellen hun verhaal en gaan in de wagen de strijd met elkaar aan. De juryleden bepalen wie de meeste indruk maakt en op de achterbank mag plaatsnemen.Gordon is een van de juryleden van Hit the Road en vertelt meer over deze show.
  • Summer de Snoo is pas 11 jaar oud, maar ze is nu al een grote naam in de modellenwereld, het meisje is bezig om de hele wereld te veroveren met haar looks. Haar bijzondere leven wordt gevolgd voor een documentaireserie van Videoland. Samen met haar moeder Jessica schuift Summer aan bij Jinek.
  • Peter Pannekoek geeft tips aangezien het zware tijden zijn voor de wereld van comedy op tv. De cabaretier vertelt wat de lichtpuntjes zijn en waar we naar moeten kijken.
  • Vandaag was de rechtszaak tegen Geert Wilders wegens zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak. Wilders beweert dat de politiek heeft geholpen om hem veroordeeld te krijgen en daarom zou er sprake zijn van een politiek proces. Strafrechtadvocaat Gerard Spong en rechtbankverslaggever van De Telegraaf Saskia Belleman vertellen meer over deze kwestie.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Gordon over Hit The Road, model Summer de Snoo (11) en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen